Tervetuloa Media-alan tutkimussäätiön apurahajärjestelmään!

Media-alan tutkimussäätiö jakaa tutkimus- ja kehitystukea, apurahoja, stipendejä ja matka-avustuksia alalla toimiville yrityksille ja henkilöille. Tietoa apurahoista, säätiöstä ja sen toiminnasta löydät osoitteesta http://mediasaatio.fi 

Tutkimustuet ja apurahat

Media-alan tutkimussäätiö päättää tutkimus- ja kehitystuista sekä apurahoista viidestä kuuteen kertaan vuodessa. Jatko-opintoapurahoista päätetään kahdesti vuodessa, seuraavan kerran keväällä 2023.  Tarkempi päivä ilmoitetaan myöhemmin.

Säätiön 22.11.2022  tekemät päätökset on viety apurahajärjestelmään. Seuraava haku päättyy 2.1.2023 klo 12.00. Hakemukset käsitellään 2.2.2023 pidettävässä kokouksessa. Tässä kokouksessa ei vielä käsitellä kevään jatko-opintorahoja.

Kehotamme aina kiinnittämään erityistä huomiota hakulomakkeen täyttämiseen. Sen sisältämä informaatio toimii päätöksenteon keskeisenä kriteerinä. Siitä pitää tiivistettynä ilmetä, mitä hankkeessa aiotaan saada aikaan, miten se liittyy säätiön tarkoitukseen ja mitkä ovat tavoitellut hyödyt.

Hakulomakkeessaon myös lähipiiriin liittyvä kysymys. Tästä löytyy enemmän tietoa osoitteesta https://www.mediaalantutkimussaatio.fi/saatiosta/lahipiiri/.

Rekisteriseloste

Tietosuojalauseke
Sisäänkirjautuminen

 


Järjestelmä tukee seuraavia selaimia: Chrome, Firefox, Opera, Safari, IE10+